Nedenstående betingelser er gældende ved al handel på www.goldennails.dk, medmindre der er indgået en skriftlig aftale mellem køber og Golden Nails & Beauty.

 Beskyttelse af data

Registrering af dine personlige oplysninger bliver altid behandlet etisk korrekt af Golden Nails & Beauty. Vi betragter dine personlige data som en tillidssag.

 I Golden Nails & Beauty giver vi ingen oplysninger videre til 3. mand. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordren til dig. Når du står for at gennemføre en bestilling, er der en række oplysninger, du skal give, nemlig navn, adresse, telefonnummer og e-mail.


 Disse oplysninger anvendes kun til brug for levering af ordren. Oplysningerne gemmes til brug for bogføring. Når du betaler med Dankort eller andre typer kreditkort i Golden Nails & Beauty er dine data beskyttet med en sikkerhedsmetode der hedder SSL. Dette betyder at dine data er krypterede og ikke kan komme uvedkommende i hænde. Golden Nails & Beauty opbevarer ikke kundernes Dankortoplysninger, men formidler blot kontakten til PBS, der er afgørende for at vi kan hæve det beløb som er lig med betaling for den afgivne ordre og det af dig som kunde godkendte beløb.

Bestilling og afbestilling

Det er muligt at bestille online via ordreformularen i Golden Nails & Beauty.


 Golden Nails & Beauty ekspederer i muligt omfang ordrer samme dag, evt. indenfor 1-2 dage. Derfor bedes eventuelle afbestillinger også afgives så hurtigt som det lader sig gøre, for at undgå, at varen allerede er blevet afsendt.

Gavekort

 3 års gyldighed fra udstedelses dato.

I Golden Nails & Beauty kan du betale på flere måder. Derved kan du vælge den betalingsform der passer dig bedst.Betalingsmuligheder

 Betaling via bankoverførsel, ved afhentning i butikken, Dankort,VisaDankort, Master Card, Maestro, VISA samt VISA Electron.MobilePay.

Gebyr vil blive opkrævet ved betaling med betalingskort.

Betaling med disse kort på nettet er en hurtig og sikker måde at betale sine varer på. Det danske system for betaling via kreditkort er blandt de bedste i verden.

Leveres af Post Danmark til adressen på ordren, pris 85 kr.Fragtpriser

 Køb af kursus, gratis

Afhentning i butikken på Quistgårdsvej 14, gratis

Fragtfri levering ved køb over 1000,- kr.

 Disclaimer

Når du handler hos Golden Nails & Beauty accepterer du som kunde, samtidig vores samlede handelsbetingelser.

 Forsendelse

Bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 12.00 bestræbes på at blive afsendt samme dag.

 Fortrydelse & fortrydelsesret

Har du fortrudt købet og ønsker at returnere en vare skal du blot inden 14 dage sende den til: Golden Nails & Beauty

Quistgårdsvej 14

 4600 Køge

Kunden betaler selv fragtomkostninger retur, med mindre andet er aftalt.

Ved fortrydelse af køb før pakken er sendt vil goldennails modregne det gebyr der er betalt via kreditkort.

Dette gebyr er kun for at dække tab fra NETS.

 VARER PAKKET I PLASTFOLIE TAGES KUN RETUR SÅFREMT DENNE EMBALLAGE IKKE ER BRUDT

 Endvidere skal du vedlægge oplysninger der gør det muligt for os at identificere dig. Det vil sige at du skal huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer. Hvis du har gemt fakturaen må du også gerne sende en kopi med. Endelig skal du huske at skrive dit konto og registreringsnummer til banken så vi kan overføre pengene til dig.

 Tilbagelevering ved fortrydelse skal ske i ubeskadiget originalemballage. Forsendelse ifm. returvarer, reklamation eller garanti sker for kundens regning og risiko.

 Når du har sendt en vare retur til Golden Nails & Beauty krediterer vi den og indsætter pengene på din konto senest 8 dage efter modtagelsen.

 Hvis du vil fortryde et køb af et kursus, bedes du sende en mail til anita@goldennails.dk hurtigst muligt.

 Garanti

Alle produkter / varer solgt i Danmark via vores online butik sælges under hensyntagen til gældende dansk lov. Købelovens § 83 sikrer forbrugeren at denne på alle produkter har 2 års garanti.

 Ordrebekræftelse

Når du har bestilt varer i Golden Nails & Beauty modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Dette er dit bevis på at vi har registreret din ordre, samt vores accept af at der er indgået en aftale om at vi skal levere varer til dig. Den korrekte mailadresse skal indtastes for at du kan få denne bekræftelse.

 Ordrebekræftelsen indeholder oplysninger om dine valg af betalingsform, hvilke varer der er bestilt og den samlede pris inklusive forsendelsesomkostninger.

 Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl dansk moms. Vi tager forbehold for tryk/taste fejl.

Tilbud på siden er gældende så længe lager haves.

Alle priser i Golden Nails & Beauty er inklusive 25 % moms. Administration og forsendelsesomkostninger er afhængig af måde du ønsker at betale på og vil fremstå, når betalingsform vælges.

 Reklamation

Har du en defekt vare som er købt via Golden Nails & Beauty kan du inden for 2 år fra du har modtaget varen, returnere den til os og få en ny vare:

 Golden Nails & Beauty

 Quistgårdsvej 14

 4600 Køge

 Du skal sende varen til os indenfor 'rimelig tid'. Det vil både for dig og os være hensigtsmæssigt at få en defekt vare byttet så hurtigt som muligt.

 Garantien omfatter alle fejl der kan henvises til produkt fejl eller fejl der opstår som følge af NORMAL brug af varen. Herunder er ikke omfattet naturlig slidtage, forkert brug af varen eller lign. og ej heller skader som hører under forsikringer eller lign.

 Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Golden Nails & Beauty overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 Der tages forbehold for fejl, udgåede og udsolgte varer.

 Neglekurser

Tilmelding og betaling er bindende.

Kurserne bliver dog først oprettet hvis der er min. 2 kursister. Besked om flytning af dato eller tilbagebetaling gives via mail/tlf.

 Depositum.

Depositum betales ved tilmelding, og skal sikre at tilmeldingen er seriøs, og at kurserne ikke må aflyses.

 Kursusafmeldingsregler

Afmelding senest 14 dage før kursusstart : Fuld tilbagebetaling Afmelding senest 3 dage før kursusstart : 75% tilbagebetaling Afmelding mindre end 3 dage før kursusstart : ingen tilbagebetaling Resterende betaling ved kursusstart, kontant eller med kort